Om Viborg Varetransport

Fleksibel og effektiv transport

Viborg Varetransport er et transportfirma, som udfører en fleksibel og effektiv transport inden for flytning

Kompetencer

Flytteforretningen består af dygtige og kompetente flyttemænd med mange års erfaring, der alle yder en god og professionel flytteservice

Få et tilbud

Du hører fra os inden for 1 arbejdsdag.

Effektiv flytning med vores flytteeksperter

Står der en flytning for døren hos dig, så tilbyder Viborg Varetransport en hurtig flytning af alle de ejendele, som venter på en ny lokation. Vores kyndige medarbejdere har særligt stor erfaring med professionelle flytninger og kan derfor give dig en tryg og ligetil flytning. Vi tilpasser os dine størrelsesforhold, uanset om du blot behøver flytteservice til en mindre flytning eller har brug for hjælpemidler til den helt store flytning. Hos Viborg Varetransport udlejer vi også containere til diverse formål, som kan være den rette løsning til din opbevaring af bestemte elementer i en periode. Du kan leje containere i forskellige størrelser, så du får en container passende til dine opbevaringsbehov.

Fleksibel transport af dine varer

En sikker transport af forskellige varer er også en del af Viborg Varetransports fagområde, der inkluderer udparcelleringen af varer for erhvervsvirksomheder. Vores hold af professionelle transportører sørger for en effektiv og ansvarlig transport af dine varer. Vi er yderst fleksible og kan desuden tilbyde ekspreskørsel, hvis dette ønskes. Med en fast lokation i Viborg, har Viborg Varetransport en central placering i landet, som øger vores rækkevidde og funktionsområde, og vi kan opfylde dine behov for fleksibel flytning og transport.

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140