Vognmand Viborg

En vognmand i Viborg, som gør din transport til en førsteprioritet

Du har garanteret prøvet det før – du skal have nogle af møblerne fra det gamle hus over i det nye, men der er ikke plads i bilen, og der er alt for langt at gå. Du skal have fat i en vognmand, som ikke kun kan komme med kort tids varsel, men som også kan få både bord, stole og sofaer sikkert hen til din bolig. Du skal have fat i en vognmand fra Viborg Varetransport. Hos os får du transport udført af erfarne vognmænd, som sætter dine bekymringer og nødvendigheder i højsædet. I stedet for at være bekymret for, om dine ejendele når sikkert frem til deres destination, så kan du bruge tiden på at komme videre med dine egne gøremål. Vi sørger for, at hvad end der bliver transporteret kan leveres til tiden, for det gør vores kunder glade, og vi kan alle sammen nå mere i vores hverdag, når vi er præcise og til tiden.

Viborg Varetransport er en vognmand, som kan klare mange opgaver

Når ting skal flyttes, så er det ofte meget forskelligt, hvad der skal til for at kunne klare opgaven. Derfor har vi en række af erfarne medarbejdere, som kender til kunsten af varetransport, og dermed kan de hjælpe dig med at vælge den bedste transporttype for dig. Hvis du skal have transporteret ting relateret til erhverv og forretning, så kan vi tilbyde en transport af disse med én medarbejder og en bil til helt ned til 400 kr. i timen. Når du skal have flyttet dine personlige ejendele, så kan du få en medarbejder og en bil til mindst 500 kr. i timen. Du kan få biler i store og små udgaver til dine flytninger, og det er også muligt at få 2 medarbejdere med på jobbet, hvis der er mange ting der skal flyttes; uanset om det er privat eller erhvervs-orienteret transport af goder. Alle vores typer af flytning er også så fleksible som muligt, så du kan få transporteret dine ting, når det er nemmest for dig, mens du kan hente dem, når du har muligheden for det.

Vi kan lidt mere end din gennemsnitlige vognmand

Nogle gange er det ikke nok, at få transporteret sine ejendele, og man kan ende med at skulle bruge et lagerhotel – dette kan du få hos os! Hvis du har noget, der skal opbevares inden du kan få fat i det, så kan vi opbevare det for dig i vores lagerrum, og vi tilpasser selvfølgelig situationen efter dine behov, så du får den optimale oplevelse. Samtidig er det også muligt at ringe til os for at få et uforpligtende tilbud på kurerkørsel. Her kan du altså få en meget hurtig transport af varer og materialer, selv hvis din situation er akut. Hertil har vi også en række biler af forskellige størrelser, så vi altid kan tilpasse situationen efter de behov, som du nu skulle have. Vi kommunikerer med kunden, altså dig, og kan dermed tilbyde en personlig og effektiv service!

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140