Transport/Kurer

Special transport

Viborg Varetransport er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder transport af varer og gods.

Kurerkørsel

Du er velkommen til at ringe på tlf. 86 62 31 88, hvis du vil vide mere om mulighederne for kurerkørsel eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Du hører fra os inden for 1 arbejdsdag.

Distrubution

Viborg Varetransport er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder transport af varer og gods. Vi sætter en ære i at gøre det billigst muligt for kunden ved at få en returrute vejen tilbage og vi giver gerne fast pris på levering af jeres gods. Vi evalueringer løbende vores kørsler og kundernes tilbagemeldinger ​Kontakt os for at høre mere om priserne og vilkårene for transport.

Udkørsel

​Hos Viborg Varetransport ApS har vi stor erfaring med diverse opgaver inden for udkørsel for både private og erhverv i Viborg, Silkeborg, Herning, Aarhus og andre steder i Jylland. Vi klarer både planlagte og akutte opgaver, så står du og har brug for udkørsel her og nu, kan vi også klare det. Fleksibilitet over for vores kunders behov er en integreret del af vores arbejde.

Kurerkørsel

Har du brug for en hurtig transport af diverse varer eller gods, så er kurerkørsel fra Viborg Transport ApS løsningen. Vi er meget fleksible i forhold til vores kunders behov, så vi hurtigt kan rykke ud og levere præcis den kurerkørsel, der er brug for. Vores biler til kurerkørsel har forskellige størrelser, og på den måde kan vi levere den optimale kurerkørsel.

Distribution

Viborg Varetransport ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder transport af varer og gods. Vi sætter en ære i at gøre det billigst muligt for kunden og vi giver gerne fast pris på levering af jeres gods. Vi evaluer løbende vores kørsler og kundernes tilbagemeldinger.

Kurerkørsel

Har du brug for en hurtig transport af diverse varer eller gods, så er kurerkørsel fra Viborg Transport ApS løsningen. Vores biler til kurerkørsel har forskellige størrelser, og på den måde kan vi levere den optimale kurerkørsel. Fleksibilitet i forhold til vores kunders behov, er en integreret del af vores arbejde.

Kontakt os for at høre mere om priserne og vilkårene for transport og kurerkørsel.

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140