Flyttefirma Silkeborg

Står du overfor en masse udfordringer, der kan være forbundet med din flytning? Der kan ofte være mange ting man skal være opmærksom på når man skal flytte. Viborg Varetransport står til hjælp som flyttefirma i Silkeborg, og vi guider dig igennem alle problematikker. Vi har mange års erfaring med flytninger i Silkeborg, hvilket gør at vi kan hjælpe dig problemfrit igennem. 

Med os som flyttepartner er din privat flytning altid i sikre hænder. Vi flytter billigt og med omhu, og du kan altid være sikker på vi tager os godt af dit inventar. Uanset om du flytter stort eller småt kan flytning være en stor belastning, og derfor står vi altid klar med stærke arme og sund erfaring. Vi gør vores bedste for at tilpasse vores service efter kundens ønsker, og vi står altid klar til at hjælpe med både stort og småt som dit flyttefirma i Silkeborg. Ud over vores flyttetjenester tilbyder vi også lagerhotel i Silkeborg.

Flyttefirma med Lagerhotel i Silkeborg

Har du brug for opbevaring i Silkeborg eller omegn? Vi tilbyder lagerhotel til både private og erhverv. Vi har depotrum i alle størrelser, så mangler du opbevaringsplads, så kontakt dit flyttefirma i Silkeborg. Vi sikrer at dine ting bliver opbevaret tørt og sikkert. Vidt forskellige virksomheder har set fordelen ved at benytte vores lagerhotel til sikker opbevaring. Er du i tvivl om hvorvidt vi har plads til dine ting? Ring til os i dag på 86 62 31 88, så lægger vi en plan, der passer helt til din situation. 

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140