Flyttefirma Skive

Professionelt flyttefirma i Skive

Når du skal flytte, handler det ikke bare om at få pakket alle dine ting ned i kasser. Hvis du selv har flyttet før, eller du har hjulpet venner og familie med at flytte, ved du sikkert allerede godt, at det er meget hårdt. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med et effektivt flyttefirma i Skive, som har det helt rigtige tag på kasser og møbler og kan hjælpe dig med at komme hurtigt på plads. Du slipper for at leje trailer og agere chauffør. Viborg Varetransport har i mange år hjulpet med flytninger i Skive og omegn, så vi kender lokalområdet rigtig godt.

Med os som flyttepartner er din privat flytning altid i sikre hænder. Vi er billige og effektive og holder altid det vi lover, da vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Uanset om du bor på femte sal i en lille lejlighed i byen, eller om du bor i en stor villa på landet, kan det være krævende, når du en dag skal flytte derfra. Om du skal flytte langt væk eller lige rundt om hjørnet, kræver det både planlægning og armkræfter at skulle pakke sit hjem ned og transportere det et nyt sted hen. Har du specielle ønsker eller behov gør vi alt for at imødekomme dem. . Vi står altid klar til hjælpe som dit flyttefirma i Skive, uanset opgavens omfang.

Lagerhotel i Skive

Står du med pladsproblemer med henblik på en flytning? Har du brug for opbevaring i Skive eller omegn? Når man flytter et nyt sted hen, er det typisk svært helt at regne ud, om der er plads til det hele, og man kan derfor have brug for opbevaring. Frygt ikke! Udover at være flyttefirma i Skive kan vi ligeledes tilbyde et lagerhotel til både private og erhverv. Vi har depotrum i alle størrelser, så mangler du opbevaringsplads, så kontakt os. Vi sikrer, at dine ting bliver opbevaret tørt og sikkert. Vidt forskellige virksomheder har set fordelen ved at benytte vores lagerhotel til sikker opbevaring. Er du i tvivl om hvorvidt vi har plads til dine ting? Så ring til os i dag, så ligger vi en plan.

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140