Vognmand Skive

Den rigtige vognmand til dig, der bor i Skive

Du kender det sikkert – måske skal du flytte og alle møblerne skal med. Måske har du en stor mængde ejendele på lager, som skal flyttes ind i din bolig. Eller måske har du varer, som skal ud fra lageret og ind i din butik, men du har ikke selv tid til at komme og hente dem. Dette er ikke nye situationer, og som Viborgs førende vognmand og transportfirma, så har vi hørt det hele før. Derfor tilbyder vi nu flytning af varer og ejendele til dig, der skal have dine ting transporteret sikkert og omhyggeligt, men stadig til tiden. Vi lader dig ikke stå og vente, og du får heller ikke dine ting ødelagte tilbage, og dermed kan du fokusere på det der er vigtigt for dig, mens vi tager os af transporten. Uanset om det er erhvervsorienteret eller det er til personligt forbrug, så kan du få den kvalitet og service, som du fortjener.

En rigtig vognmand leverer hurtig, billig transport til dig

Viborg Varetransport er transportfirmaet for dig, som har brug for effektiv transport, der kan være fleksibel efter dine behov, og samtidig putte dine bekymringer i højsædet. Hos os finder du kvalificerede vognmænd, som har mange års erfaring, og som dermed kan give dig den service, der passer dig allerbedst. Hos Viborg Varetransport er får du en flyttebil og en kvalificeret medarbejder for helt ned til 500 kr. per time – en pris, som de færreste vognmænd kan slå. Her bliver der heller ikke gået på kompromis med kvaliteten, og her der får du altså privat flytning til en meget konkurrencedygtig pris. Skal du have udført en flytning af erhvervsmaterialer, så kan du flyttet både kontormaterialer, lagerbeholdninger eller varer med én flyttebil og én medarbejder for helt ned til 400 kr. per time. Dette er en pris, der giver dig den erhvervsflytning, som du har brug for, således, at din virksomhed kan nyde en fleksibel og hurtig transport, og dermed kan komme videre med det vigtige arbejde, som I skal udføre.

Som vognmand tilbyder vi dig, der bor i Skive, mere end bare transport

Som vognmænd, så kan Viborg Varetransport tilbyde dig flytning af alle dine ejendele; men vi tilbyder også meget mere end bare transporten af det, som du skal have flyttet. Du kan for eksempel få opmagasinering hos os, hvis du skulle få behov for at få opbevaret nogle af dine transportvarer. Dette kan selvfølgelig ske på grund af mange forskellige årsager, og derfor er vi fleksible i vores lagerhotel, så du ikke skal bekymre dig om, at dine ejendele er sikkert på plads. Hos Viborg Varetransport tilbyder vi også kurerkørsel, så kan du også få det – her kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vores kørsel er fleksibel, så skulle du stå i en akut situation, hvor både ejendele og varegods skal køres ud med det samme, så kan vi sørge for det, mens du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af transport.

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg E-mail: mail@viborgvaretransport.dk Telefon: 86 62 31 88​ CVR. 33159358 FAX. 86643140