Vognmand Bjerringbro

Få en vognmand, der kan klare presset i Bjerringbro

Vi har alle stået i en situation, hvor vi skal have noget flyttet. Hvad end du lige har købt ny bolig og skal have flyttet møblerne fra den gamle til den nye bolig, eller skal have nogle kontorvarer ind i firmaets hovedkvarter. Så har du brug for en vognmand, som kan give dig den service, som lige præcis du har brug for. Hos Viborg Varetransport ApS kan du få denne service fra vores kvalificerede vognmænd, som har mange års erfaring inden for feltet, og altså dermed kan tage de rigtige valg for din transport, og give dig de rigtige råd til, hvilken type flytning, som du har brug for. Måske har du også prøvet at have en dårlig vognmand før; dette kan give både skadelig transport for dine varer såvel som utroværdige tider, som gør, at du ikke kan få dine ejendele på det rigtige tidspunkt. Det gør vi alt for at undgå, og derfor så bestræber vi os på at give dig den bedst mulige service ved at kommunikere med dig om dine behov. På denne måde er du altså i højsædet, og kvalificerede medarbejdere sørger for, at du kan få dine ting, hvad end det er varer eller møbler, og samtidig føle dig tryg i dit valg af transportfirma.

Få det hele transporteret af én vognmand

Du står i Bjerringbro, og du skal have nogle varer fra lageret ind i butikken – det klarer vi hos Viborg Varetransport! Hvis du skal have en flytning af erhvervsmaterialer, så kan du få dette til en pris helt nede på 400 kr. i timen for en dedikeret vognmand og en flyttebil. Her får du altså en erfaren medarbejder, som kan sørge for, at dine kontorartikler eller dine lagervarer kommer ud til dig på det korrekte tidspunkt, og at de bliver behandlet ordentligt, så du ikke skal bekymre dig om dette. Skal du derimod have transporteret nogle af dine private ejendele, så kan du også få dette gjort. Her tilbyder vi endnu en gang én kvalificeret vognmand og en flyttebil til 500 kr. i timen. Dette er for eksempel til, når porcelænet fra køkkenet skal flyttes, eller nogle af de ting, som du har opbevaret på et lager skal tilbage til dit hjem.

En vognmand, der kan lidt mere end normalt

Hos Viborg Varetransport, der kan vi mere end bare at flytte dine ejendele fra A til B. VI kan for eksempel tilbyde kurerkørsel – her kan vi altså levere materialer og elementer for dig til en anden part. Her kan vi hurtigt køre ud med dine ting, så skal du akut have noget transporteret, så kan vi også gøre dette. Samtidig er det også muligt at opbevare dine ting hos os i et lagerhotel, hvor vi vil passe sikkert på de ejendele, som du skal have flyttet. Du kan her ringe til os for at få et uforpligtende tilbud på 86 62 31 88. Hos Viborg Varetransport er vi ude efter at give dig den bedst mulige service!

Kontakt os i dag

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

E-mail: mail@viborgvaretransport.dk
Telefon: 86 62 31 88​
CVR. 33159358
FAX. 86643140